1 de febrer del 2009

Amb una obra teatral el PSM reivindica més activitat cultural a LlubíEl grup municipal del PSM ha volgut organitzar la representació d’una obra teatral a fi de reivindicar una mínima política cultural per al poble de Llubí. Al teatre del Casal de Cultura s’ha organitzat la representació de l’obra de teatre “torna-la a tocar” a càrrec de la companyia “La prima teatre” de Sineu.

Gabriel Vicens, portaveu del grup nacionalista assegura que “aquesta és una manera agradable i diferent de reivindicar més activitat cultural i dinamisme social al municipi. Els nacionalistes es queixen de la poca activitat cultural i educativa que es du a terme a Llubí.

Prova d’això l’Ajuntament va fer una reforma del teatre municipal i aquest està totalment infrautilitzat durant tot l’any, únicament és utilitzat 5-6 vegades a l’any i gairebé mai per fer representacions teatrals”.
El PSM considera que la cultura i l’educació són probablement els dos eixos de treball que més hauria de potenciar un poble si vol apostar pels seus joves i, per tant, pel seu futur. No solament cal donar suport a qualsevol activitat cultural i ciutadana que té lloc al nostre municipi, sinó que des de l’Ajuntament s’ha de generar activitat i dinamisme social. Cal donar exemple, fomentar i estimular activitats...

La cultura és molt més que un instrument per crear entreteniment, és un instrument per generar identitat i cohesió social i un dels millors indicadors per mesurar la qualitat de vida de la col·lectivitat.


El PSM vol aprofitar l’ocasió per agrair als membres de la companyia La prima Teatre la seva amabilitat i disposició a fer la representació teatral, obra que va reunir a moltes persones que gairebé ompliren el teatre municipal.


1 comentari:

  1. Molt bona iniciativa, que a la vegada promocionala cultura al nostre poble i reivindica que l'ajuntament es posi les piles.

    A més, fet d'una manera molt amena.

    Enhorabona!

    ResponElimina

Per inserir un comentari, et recomanam que a la pestanya de "Comenta com a" triïs "Nom/URL".
Posa-hi el nom que vols que hi aparegui i deixa buit URL.