18 d’agost del 2010

ALLÒ QUE NO VOL EXPLICAR EL BATLE... SOBRE L’ESCOLETA

A Llubí tenim una escoleta (0-3 anys) a ca ses Monges, un local que no és de l’Ajuntament i no presenta les condicions adequades ni els recursos humans preceptius, cosa que fa que no pugui ser homologada ni es puguin obtenir ajudes d’institucions.

Per construir-ne una és necessari disposar d’un solar municipal. Per això l’Ajuntamentva voler canviar la qualificació del solar de l’avinguda de Son Marget de zona verda a equipament docent. Però per fer-ho, havia de compensar la zona verda a qualque altra zona.

L’Ajuntament va intentar una irregularitat, que és passar com a zones verdes que compensassin, l’aparcament del polisportiu i el nou aparcament del carrer Rector Tomàs (corral posterior de la farinera). Com és natural, la Ponència Tècnica (no política) d’Ordenació Territorial i Urbanisme del Consell no ho va acceptar. Després, la Comissió Insular d’Urbanisme (política) també hi va votar desfavorablement (no es podia esperar altra cosa, atenent al que havia determinat molt clarament la ponència tècnica).

El fet greu, però, és que l’equip de govern intenti enganar els llubiners i llubineres al full d’informació municipal fent creure que el rebuig a la modificació de les normes subsidiàries era per motius polítics, i ressaltant un fet concret de la Ponència Tècnica (repetim, no política) sobre l’afectació visual al molí de Son Rafal (patrimoni catalogat), mentre oculten el fet principal que és l’engany que intentaven fer amb les zones verdes.


11 comentaris:

  1. Un 10 per la informació que facilitin els regidors del PSM a tots els llubiners, crec que queda ben clar quina és la manera d'actuar de l'equip de govern. De tota manera, pens que l'equip de govern juga el seu paper, intenta (de manera poc ortodoxa i legal) que a Llubí hi hagi una escoleta; però clar pareix que encara no s'han enterat que aquesta manera de fer política comença a passar un poc a l'història. El més trist de tot és que el regidor del PSOE segueixi donant suport (votant a favor o amb l'abstenció)al PP, i ja en van no sé quantes

    ResponElimina
  2. El que és més greu de tot això és que altres pobles semblants a Llubí han aconseguit una escoleta municipal pròpia, durant aquests darrers anys en què els pressuposts ho possibilitaven. El noste ajuntament ha perdut el temps i les oportunitats. A partir d'ara, com sap tothom, les restriccions pressupostàries i la supressió d'ajuda institucional per projectes d'aquests tipus faran molt difícil poder construir una escoleta.
    Així com els altres pobles han aprofitat el temps i les ocasions (Pla d'obres i serveis, plans E, crèdits, etc.) El PP de Llubí just ha sabut invertir en el cementeri i en quatre "cosetes" per aquí i per allà. Quina manca de previsió més lamentable...

    ResponElimina
  3. el més trist és veure com no aparca mai ningú a l'aparcament de darrera el molí de can Suau. Per estar així hagués pogut ser una zona verda de veres i no dificultar més l'aprovació de l'escoleta

    ResponElimina
  4. EL PSOE-LLUBÍ ES UN PARTIT QUE VOTARÀ SI A TOT EL QUE CONSIDERI POSITIU PER LLUBÍ, NO COM VOLTROS QUE DOMÉS SABEU DIR NO A TOT. SIAU UN POC MÉS CONSTRUCTIUS, PERQUE SINO EL POBLE D'AQUI 9 MESOS VOS TORNERÀ POSSAR AL VOSTRE LLOC, L'0P0SSICIÓ. PER CERT, QUI ESTIMA LLUBÍ ES PRESENTA A LLUBÍ

    ResponElimina
  5. El PSOE-Llubí està dient sí a tot.
    En tornar, presentau-vos junts amb els del PP. Tanmateix anau junts.
    Veig que quan Anònim diu que el lloc del PSM és l'oposició, està assumint que el PSOE no està a l'oposició.

    ResponElimina
  6. el psoe està a on el poble el possar, es a dir a treballar desde l'opossició, pero a treballar construint, no espenyant.
    escoleta si
    traidors no

    ResponElimina
  7. Será en Joan Planes el candidat del psm-en de Llubí?
    hi ha aquests rumors.

    ResponElimina
  8. Simplement estorat.... És veritat tot el que es comenta a l' article, però crec que valdria més no deixar-lo a mitges. Perque no és comenta que quan el govern estava en mans de PSM i UM es va destinar a zona verda els carrers que envolten la plaça del molí de Son Rafal??? Perque el PSM superposa interessos de partit a interessos locals??? Això es la diferència entre PSM-¿Llubí? i PSOE-LLUBÍ. El PSM de Llubí hem recorda cada vegada més al PP nacional, es a dir que l' objectiu es la cadira i si a Llubí no tenim escoleta donam la culpa a l' altre i només posarem traves en lloc de donar una mà, cosa que si ha fet el regidor del PSOE.
    Molt decepcionar amb la vostra actitud, per damunt d' interessos i ganes de comandar hi ha el sentit comú i la lògica.

    ResponElimina
  9. Es de valents donar lliçons sense donar la cara!! Va molt bé i és molt fàcil criticar algú anònimamnet. Jo al manco no amag el meu nom, senzillament perque no estic empagueit de defensar el que defens. Segurament vaig equivocat però don la cara. No entenc com encara n'hi ha que tenen por de dir el que pensen. Per cert no crec que els tres regidoras del PSM tenguin la cadira molt gelosa

    ResponElimina
  10. es hora que el psm de llubí presenti un llubiner per batlle,en joan planes m'agrada, encanvi si no es un llubiner tornere votar el Psib

    ResponElimina
  11. Un que no deu ser llubiner del tot6 d’octubre del 2010, a les 15:00

    No sé fins on arriba el concepte de llubiner. S'hi ha d'haver nascut? En cas que no importi, quants d'anys fan falta que s'hi visqui? Els padrins ja haurien de ser llubiners?
    Trob molt doiut fer servir conceptes dels anys 50 (o d'abans) en ple segle XXI. De moment, tenim un batle costitxer (segons els esquemes de n'Anònim).
    Per jo és llubiner qui viu a Llubí i s'estima Llubí.
    I tot això ho dic a banda de la proposta de candidat que fas. Per jo, que triïn qui vulguin els del PSM. A l'hora de votar triaré iniciatives i propostes, no orígens ètnics.

    ResponElimina

Per inserir un comentari, et recomanam que a la pestanya de "Comenta com a" triïs "Nom/URL".
Posa-hi el nom que vols que hi aparegui i deixa buit URL.