25 d’abril del 2011

Acta de la sessió del debat sobre la variant

En el darrer Ple de l’Ajuntament es va aprovar definitivament l’acta de la sessió en què es va tractar el tema de la variant de Llubí, amb l’assistència de diversos veïns del poble. El PSM en veure que des de Batlia es pretenia modificar l’acta redactada pel secretari de l’Ajuntament va demanar la transcripció completa del Ple i també les posteriors intervencions del veïns.
Com podeu comprovar clicant a l'enllaç d'abaix, el secretari ha reflectit la transcripció completa (text en cursiva) però ha considerat que les intervencions del públic són en acabar el Ple i no en formen part. Si bé és en aquestes intervencions on queda més clar que l’Ajuntament afirmava que era l’empresa constructora que havia demanat la modificació del projecte i no l’Ajuntament, respectam la decisió del secretari.
Com sabeu gràcies al PSM es va investigar el tema de la rotonda del camí de Son Burguet i carrer “Arraval” (una entrada nova al poble des de la carretera) i es va localitzar un escrit del batle de Llubí (10 gener 2011) demanant expressament al Consell de Mallorca aquesta modificació del projecte original.
A la transcripció podreu comprovar que des de batlia com a mínim s’oculta, amb el silenci de tots els altres regidors del PP, que el batle ha demanat expressament al Consell que es faci una rotonda i una nova entrada al poble des de la carretera. Des del Consell de Mallorca es diu, com demostra l’escrit (vegeu l'anterior article del 30 de març), que és el batle que ho va sol·licitar.

Clicau aquí per veure la transcripció de l'acta de què parlam.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per inserir un comentari, et recomanam que a la pestanya de "Comenta com a" triïs "Nom/URL".
Posa-hi el nom que vols que hi aparegui i deixa buit URL.