16 de maig del 2011

Què pots fer per col·laborar amb el canvi a Llubí?

1. Fes-nos arribar les teves propostes i inquietuds, les sumarem a la participació ciutadana que hi ha hagut fins ara per canviar i millorar Llubí

2. Difon algunes de les 100 propostes que s’han recollit fruit del procés de participació Quin poble Volem? explicant-les als amics, veïns, familiars...

3. Transmet i publicita les nostres activitats i missatges per internet, utilitzant correus electrònics, facebook o altres xarxes socials.

4. Visita el nostre bloc www.psmllubí.com o el facebook psm-llubi i informa’t de l’actualitat política i municipal de Llubí.

5. Participa sempre que puguis amb les nostres reunions, trobades i actes públics i/o col·labora amb la seva organització.

6. Deixa de banda el conformisme, la inèrcia i l’apatia que han imperat durant aquests anys i suma’t al canvi per un Llubí viu i actiu.

7. Fes una llista de 10 persones amb les que puguis parlar i reflexionar sobre Llubí, amb les que puguis compartir el nostre lema Imagina’t Llubí.

8. Anima els teus amics/coneguts a anar a votar, l’abstenció sempre afavoreix el conformisme i a aquells que ja els va bé decidir per tu i sense tu.

9. Sembra i tracta bé l’alfabeguera que et farem arribar, que creixi com a símbol d’identitat, frescor i nova saba per a Llubí.

10. El 22 de maig, vota canvi, VOTA PSM-Entesa Nacionalista. Ajuda’ns a Imaginar Llubí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per inserir un comentari, et recomanam que a la pestanya de "Comenta com a" triïs "Nom/URL".
Posa-hi el nom que vols que hi aparegui i deixa buit URL.