4 d’octubre del 2011

Pla d'Obres i Serveis

L'equip de govern del PP a l'Ajuntament de Llubí ha aprovat finalment sol·licitar al Consell de Mallorca tot un seguit d'obres per un pressupost global de més de 600.000 €. Ja veurem quin finançament adjudica finalment el Consell, però el PP ha aprovat amb el seu vot (sovint fent ús del vot de qualitat del batle) asfaltats de camins rurals que els informes del mateix ajuntament diuen que estan en bon estat, continuar la voravia de la carretera fins arribar al "jardí botànic" de l'entrada del poble, el reasfaltat d'alguns camins del terme, l'asfatat de l'aparcament del cementeri i la reforma i "adoquinat" del carrer de Son Bordoi.

El PSM-Entesa Nacionalista just ha votat a favor de reasfaltar el camí vell de Maria, que realment està en molt mal estat i el seu cost és racional. El PSM considera que s'estan fent inversions sense cap tipus de panificació i que alguns d'aquests projectes tenen un pressupost molt elevat que es podria dedicar a d'altres projectes més prioritaris: escoleta, deficiències en les pluvials, asfaltat d'alguns carrers del poble, inversions en edificis municipals per fer-los més aprofitables i operatius, enllumenat, arreglar voravies dins el poble, etc.

El PSM per segona vegada aquesta legislatura ha proposat al Ple extraordinari de l'Ajuntament, i així s'ha acordat, que no es pagui l'assitència al Ple dels regidors de l'oposició i de l'equip de govern. Els veïns de Llubí no tenen per què pagar plens extraordinaris que es podrien evitar si la informació i la gestió municipal es fes adequadament.

Si és del vostre interès, als enllaços següents teniu informació de premsa (3 octubre de 2011) sobre el tema: Ultima Hora i dBalears

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per inserir un comentari, et recomanam que a la pestanya de "Comenta com a" triïs "Nom/URL".
Posa-hi el nom que vols que hi aparegui i deixa buit URL.