22 de febrer del 2012

El PP aprova els pressuposts de Llubí



EL PSM considera impresentable que el PP aprovi per majoria simple (amb el vot de qualitat del batle) i en plena època de crisi uns pressuposts que augmenten considerablement els doblers destinats als càrrecs polítics de l'Ajuntament. Mentrestant, els ciutadans tenen els sous congelats, retallats o simplement estan a l'atur. Un gran exemple d'austeritat!

Els pressuposts varen ser aprovats amb el vot favorable del PP (vot de qualitat del batle) i els 4 vots en contra del PSM-Entesa Nacionalista i el vot del PSOE. L'abstenció correspon al regidor de Convergència. Lamentablement, es desaprofita l'ocasió per obligar al PP a rebaixar encara més les despeses de tots els càrrecs polítics (des del batle fins a l'oposició) amb un increment del tot injustificable en època de crisi i que pagam tots els llubiners.
Si vols conèixer la nostra postura amb major profunditat, clica aquí.

5 comentaris:

  1. Si es van aprovar els pressuposts amb el vot de qualitat del batle, podeu explicar qui de l'oposició no va assistir al plenari o qui es va abstendre? Si no és així no entenc com es van aprovar els pressuposts. Gràcies

    ResponElimina
  2. Perdó per la tardança en contestar.
    Hem afegit un paràgraf al text de l'article, que aclareix la pregunta que fas.

    ResponElimina
  3. Els de CxI no són aquells que no van voler pacte pq estaven en contra de la dedicació exclusiva pq suposava una despesa. I ara permeten l'augment de sous. No ho entenc?

    ResponElimina
  4. no vull ser mal pensat, però això no quadra. No serà que hi ha interessos particulars...?

    ResponElimina

Per inserir un comentari, et recomanam que a la pestanya de "Comenta com a" triïs "Nom/URL".
Posa-hi el nom que vols que hi aparegui i deixa buit URL.