16 d’octubre del 2012

Llubí defensa la llengua catalana

El PSM aconsegueix que l’Ajuntament de Llubí aprovi per unanimitat de tots els grups polítics que el català sigui un requisit a tots els llocs de treball de la plantilla de l’Ajuntament i també a futures ampliacions, independentment d’allò que estableix la Llei de funció pública aprovada pel govern Bauzá que just cerca arraconar la nostra llengua pròpia a un segon pla.

L’ajuntament de Llubí també ha aprovat per unanimitat les altres dues mocions del PSM:
  • Moció per expressar el desacord i el malestar de l’Ajuntament de Llubí perquè el Consell de Mallorca ha retirat definitivament el Pla d’Obres i Serveis del 2012 (quan ja estava pressupostat) i que significava algunes inversions per al nostre municipi. A més, el Consell de Mallorca encara no ha convocat el POS del 2013.
  • Moció que insta el 1r tinent batle de Llubí (dedicació exclusiva) a renunciar a la paga extraordinària de Nadal com a exercici de responsabilitat i solidaritat amb els treballadors de l’administració pública. Donar suport a la proposta del 1r tinent de batle que, per acord de Ple, destinarà la percepció econòmica corresponent a equipament del C.P. Duran-Estrany, sempre fent constància que aquesta iniciativa es posterior en el temps a la present moció de l’oposició que insta l’equip de govern a fer un exercici de responsabilitat i solidaritat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per inserir un comentari, et recomanam que a la pestanya de "Comenta com a" triïs "Nom/URL".
Posa-hi el nom que vols que hi aparegui i deixa buit URL.