12 d’octubre del 2015

El PP intenta crear una polèmica sobre les banderes


Davant la polèmica que s'ha generat sobre la col·locació d'una bandera espanyola a les portes de l'Ajuntament, el grup MÉS per Llubí manifesta:


* Lluny d'aquells que necessiten fer “llei de símbols” per coartar la llibertat d'expressió, no volem criticar el fet de penjar una bandera o qualsevol símbol legal mentre es faci de manera respectuosa i responsable,  ja que un fet com aquest es pot emmarcar perfectament dins la llibertat d'expressió de la nostra societat i no cal donar-li més importància.

* No obstant això, pensam que la col·locació d'una bandera de la manera com s'ha fet, en el moment en què s'ha fet i essent càrrecs públics, denota voler crear una polèmica gratuïta i innecessària, ganes de crear problemes on no n'hi ha (a Llubí no existeix cap controvèrsia ni problemàtica en aquest sentit). Lamentam aquest fet i demanam més seny i responsabilitat als càrrecs públics municipals. 

* Pel que fa l'accés a l'Ajuntament sense autorització, quan aquest està tancat i just hi ha el servei de neteja, i molt especialment la irrupció al despatx de la batlessa, cal dir que aquest comportament és del tot inadmissible, més encara si es tracta d'un càrrec públic, i s'ha de considerar una intromissió greu en un espai “d'ús privat” del màxim representant de l'Ajuntament. Sense entrar en possibles causes de denúncia i amonestació, lamentam aquesta falta de respecte a la confiança privadesa que sempre ha existit al nostre ajuntament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per inserir un comentari, et recomanam que a la pestanya de "Comenta com a" triïs "Nom/URL".
Posa-hi el nom que vols que hi aparegui i deixa buit URL.