12 d’octubre de 2015

El PP intenta crear una polèmica sobre les banderes


Davant la polèmica que s'ha generat sobre la col·locació d'una bandera espanyola a les portes de l'Ajuntament, el grup MÉS per Llubí manifesta:


* Lluny d'aquells que necessiten fer “llei de símbols” per coartar la llibertat d'expressió, no volem criticar el fet de penjar una bandera o qualsevol símbol legal mentre es faci de manera respectuosa i responsable,  ja que un fet com aquest es pot emmarcar perfectament dins la llibertat d'expressió de la nostra societat i no cal donar-li més importància.

* No obstant això, pensam que la col·locació d'una bandera de la manera com s'ha fet, en el moment en què s'ha fet i essent càrrecs públics, denota voler crear una polèmica gratuïta i innecessària, ganes de crear problemes on no n'hi ha (a Llubí no existeix cap controvèrsia ni problemàtica en aquest sentit). Lamentam aquest fet i demanam més seny i responsabilitat als càrrecs públics municipals. 

* Pel que fa l'accés a l'Ajuntament sense autorització, quan aquest està tancat i just hi ha el servei de neteja, i molt especialment la irrupció al despatx de la batlessa, cal dir que aquest comportament és del tot inadmissible, més encara si es tracta d'un càrrec públic, i s'ha de considerar una intromissió greu en un espai “d'ús privat” del màxim representant de l'Ajuntament. Sense entrar en possibles causes de denúncia i amonestació, lamentam aquesta falta de respecte a la confiança privadesa que sempre ha existit al nostre ajuntament.

1 comentari:

  1. You also can make massive income in the lower leagues and fewer obvious markets too. Because the more obscure the market, the more probability the bookmakers will get the costs mistaken. "There's so many obscure or undercapitalized originators who are putting out nice work, who clearly have an edge, and, yet, nobody conscious of} who they're, despite their obvious potential," he 메리트카지노 added. "We are at all times searching for that particular person. Always. We've been fortunate sufficient to rent some serious talent using Twitter and have seen people grow into integral elements of our team while making us better."

    ResponElimina

Per inserir un comentari, et recomanam que a la pestanya de "Comenta com a" triïs "Nom/URL".
Posa-hi el nom que vols que hi aparegui i deixa buit URL.