29 d’abril del 2019

Moltes gràcies pel suport rebut

Des de Més per Llubí volem agrair la gran participació electoral i el suport majoritari a Veus Progressistes a les eleccions al Congrés del 28 d’abril. Llubí ha estat l'únic municipi de les Balears on no han guanyat cap dels dos grans partits estatals (PSOE i PP), i ha apostat majoritàriament per Veus Progressistes.

Hem sabut resistir la pressió del vot útil i hem prioritzat el vot en consciència, en aquest cas majoritari a opcions d'esquerra i en particular d'esquerra ecosobiranista.
Des de Més per Llubí consideram que davant la radicalització de la dreta espanyola, la crispació i la recentralització que amenaça la nostra autonomia i la situació de bloqueig dels grans partits estatals, és necessari reforçar l'Espanya “perifèrica”, els partits regionalistes, nacionalistes i sobiranistes que defensen un visió més justa i plurinacional de l'Estat espanyol, i és imprescindible posar al centre els interessos de les Illes Balears, sense les claudicacions i els sucursalismes habituals dels grans partits estatals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per inserir un comentari, et recomanam que a la pestanya de "Comenta com a" triïs "Nom/URL".
Posa-hi el nom que vols que hi aparegui i deixa buit URL.