4 de maig del 2019

MÉS per Llubí va presentar la seva candidatura

Ahir vespre, davant un nombrós públic que va abarrotar el nou espai sociocultural de sa Farinera a Llubí, es va presentar la candidatura de Més per Llubí per a les properes eleccions municipals. La candidatura compta amb un total de 18 persones compromeses i ben conegudes al municipi de Llubí.

La candidatura inclou dones i homes amb molta experiència, com ara regidors actuals o d'altres legislatures, i noves incorporacions que renoven una llista diversa i plural.

A la presentació de la candidatura, per tal de donar suport a Magdalena Perelló, hi va assistir el president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, actual candidat a la presidència del Govern de les Illes Balears.

La nostra batlessa va destacar la intensa tasca feta aquesta legislatura, la cohesió del Pacte de govern entre MÉS, el PI i Feina per Llubí. Va destacar el significatiu canvi iniciat a Llubí, des de la participació, la consulta i el compromís conjunt.
Aquest canvi que tot just ha començat s'ha de refermar i ara cal treballar intensament per acabar alguns projectes, com ara l'escoleta municipal, millorar molts equipaments i impulsar noves iniciatives.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per inserir un comentari, et recomanam que a la pestanya de "Comenta com a" triïs "Nom/URL".
Posa-hi el nom que vols que hi aparegui i deixa buit URL.