27 de juliol del 2009

El PSM aconsegueix aprovar una moció per evitar el lamentable estat de brutor dels contenidors

Al plenari de dia 20 de juliol el PSM ha presentat una moció municipal per tal de posar fi a la lamentable imatge de mala gestió de residus que es du des de l’Ajuntament. Durant els darrers mesos s’han retirat molts contenidors del carrers la qual cosa ha provocat el col·lapse de les úniques zones on hi ha contenidors de reciclatge i l’acumulació de brutícia, fems i tot tipus de residus a zones urbanes. Això encara s’agreuja més pel fet que el punt verd està situat a terrenys rústics enfora del poble.
La imatge que es pot comprovar a determinats indrets del poble durant les darreres setmanes és senzillament lamentable.
Davant aquesta situació el PSM que ja havia denunciat moltes vegades aquesta mala gestió ha presentat una moció municipal que ha aconseguit, finalment, el suport de totes les forces polítiques, inclòs l’equip de govern del PP.
La moció obliga l’equip de govern a instal·lar més punts de reciclatge al nucli urbà amb els contenidors específics pertinents, a incorporar contenidors de matèria orgànica, a netejar al més aviat possible les acumulacions de brutícia que es puguin formar i, finalment, a incentivar la recollida selectiva amb noves campanyes i el repartiment de material i recipients adients.
Esperem que aquests compromisos assumits es facin aviat realitat i que Llubí deixi d’oferir aquesta mala imatge de gestió ambiental i salut pública.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per inserir un comentari, et recomanam que a la pestanya de "Comenta com a" triïs "Nom/URL".
Posa-hi el nom que vols que hi aparegui i deixa buit URL.