22 de setembre del 2009

El PSM considera impresentable (en plena crisi) l'apujada de fins el 9% de les tarifes de l'escoleta municipal


L’ajuntament de Llubí, en el plenari fet dilluns a vespre (21/09/09), va aprovar amb els vots del PP un increment de les tarifes de l’escoleta municipal que suposen augments d’entre el 7% i el 9%.
Gabriel Vicens, portaveu del PSM-Entesa Nacionalista considera totalment irresponsable i sense justificació una apujada d’aquesta quantia en un servei tan essencial com és l’escoleta municipal i en uns moments en què les famílies poden passar dificultats econòmiques per la persistent crisi econòmica.
El grup del PSM per evitar aquest increment tan desmesurat i fora de tota lògica en època de crisi, va proposar sense èxit a l’equip de govern un acord per augmentar les tarifes segons l’IPC i fins i tot una mica més, fins el 2-3% com a màxim.
Vicens manifesta: “És impresentable que en moments de crisi econòmica el batle de Llubí es dediqui primer a pujar imposts i crear noves taxes, i ara es dediqui a aprovar increments desmesurats sobre serveis públics bàsics pels ciutadans”.
D’altra banda, el portaveu del PSM segueix denunciant la manca de tarannà democràtic de l’equip de Govern, que segueix sense informar adequadament en temps i forma els grups municipals sobre les qüestions més importants de Llubí.
El darrer fet és l’aprovació per moció d’urgència, i sense cap documentació ni una, dels projectes del Pla d’Obres i Serveis per al 2010, una qüestió vital per a la modernització i la inversió en infraestructures de qualsevol poble.
L’ajuntament no ha informat a l’oposició de les reunions fetes amb el Consell de Mallorca, ni dels projectes que s’han aprovat, ni dels terminis que això suposa. És lamentable que l’equip de govern del PP segueixi ignorant els grups de l’oposició i continuï amb la seva política de “rodillo” de majoria absoluta.
Si les coses segueixen així, els grups de l’oposició s’hauran de plantejar abandonar els plens, ja que les comissions informatives just serveixen per parlar dels clots del carrer o de si cal una normativa per cans i moixos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per inserir un comentari, et recomanam que a la pestanya de "Comenta com a" triïs "Nom/URL".
Posa-hi el nom que vols que hi aparegui i deixa buit URL.