18 de maig del 2010

El PP de Llubí mostra la seva cara més intransigent

Al darrer plenari de l’Ajuntament de Llubí el PP, amb majoria absoluta al municipi, ha mostrat el seu tarannà més radical a l’hora de posicionar-se sobre les 3 mocions presentades pel grup PSM-Entesa Nacionalista.

Les mocions presentades tractaven sobre el dret a decidir i les consultes populars; una moció sobre el rebuig més absolut als casos de corrupció que s’han produït els darrers anys (centrats en el PP i UM) i garantir el retorn dels doblers públics defraudats; i una moció favorable a la investigació dels crims de l’època franquista i el rebuig més ferm a impedir la seva investigació.

A totes 3 mocions municipals el PP ha votat en contra, a diferència d’altres municipis on s’han pogut acordat esmenes consensuades. El PSM-Entesa Nacionalista creu que amb aquesta actitud davant aquestes qüestions d’actualitat el PP demostra postures tancades i intransigents.


A la vegada, el PSM-Entesa Nacionalista ha criticat al PP la manca d’efectivitat i compromís en aconseguir un solar per a la construcció de l’escoleta municipal. El fracàs de les gestions municipals amb la modificació de les NNSS condemnen el poble de Llubí a no poder construir una escoleta aquesta legislatura.

Allò més lamentable, però, és l’intent del PP de voler fer parèixer que el Consell de Mallorca ha impedit l’escoleta municipal per motius polítics. La realitat, així com han demostrat i documentat els nostres regidors i regidores és que de la comissió tècnica (i no la política), un total d’11 dels 12 tècnics del Consell, inclòs el representant del Col·legi d’Arquitectes, han informat desfavorablement de la proposta de l’Ajuntament. Únicament 1 tècnic ha mostrat la seva abstenció.

El PSM ha recriminat al batle de Llubí pretendre donar la culpa als partits polítics quan realment amaga que l’informe de la comissió tècnica és absolutament desfavorable, gairebé per unanimitat.

El PSM considera que l’equip de Govern ha de deixar de posar excuses i perdre el temps, complir la normativa urbanística, i aconseguir la construcció d’una escoleta de manera urgent. L’escoleta és un tema molt important per Llubí que s’hauria d’haver prioritzat des del primer moment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per inserir un comentari, et recomanam que a la pestanya de "Comenta com a" triïs "Nom/URL".
Posa-hi el nom que vols que hi aparegui i deixa buit URL.