20 de maig del 2010

És necessari un solar vàlid per construir l'escoleta

Els regidors i regidores del PSM seguim lluitant perquè Llubí pugui tenir un solar per construir una escoleta com el poble es mereix. La inoperància de l'equip de Govern del PP ha fet perdre els 3 anys de legislatura actual. L'Ajuntament ha volgut dur a terme una modificació de les normes subsidiàries per construir l'escoleta a un solar on la normativa territorial i urbanística no ho permet. I Així ho ha deixat ben clar la Comissió Tècnica de Patrimoni i Urbanisme del Consell. Tampoc no autoritza a fer el canvi de les zones verdes que es proposava, perquè aquestes a la pràctica quedaven sense funcionalitat, ja que l'Ajuntament pretenia fer-les servir d'aparcaments.

El batle pretén fer veure que la decisió del Consell ha estat una decisió política, però amaga que la Comissió Tècnica (formada únicament per tècnics del Consell i un representant del Col·legi Oficial d'Arquitectes) ha informat negativament gairebé per unanimitat (11 vots en contra i 1 abstenció). A la comissió política el PP va votar a favor, i el PSM, el PSOE i UM en contra, atès el dictamen indiscutible de la comissió tècnica.

És possible que el PP vulgui fer edificacions que no estarien d'acord amb la legalitat? Pot ser que el PP estigui massa acostumat a fer urbanisme en contra de la normativa? Allò que ha de fer el nostre Ajuntament és aconseguir un solar per l'escoleta real i efectiu, i deixar de perdre el temps intentant polititzar les coses!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per inserir un comentari, et recomanam que a la pestanya de "Comenta com a" triïs "Nom/URL".
Posa-hi el nom que vols que hi aparegui i deixa buit URL.