14 de desembre del 2011

El PSM presentarà una moció per exigir solucions immediates a l'abandonament de les obres de la variant

El PSM-Entesa Nacionalista de Llubí vol denunciar públicament el mal estat i l’abandonament en què es troben les obres de la variant de Llubí, la qual cosa crea una mala imatge de degradació i de fort impacte ambiental, i el que és pitjor ocasiona greus perjudicis als veïns de Llubí per accedir a moltes finques, camins i cases de fora vila.
El passat mes de setembre el Consell de Mallorca va paralitzar les obres de la variant de sobte i sense consultar ningú. Pocs dies abans es varen tallar definitivament els accessos al poble de diversos camins, especialment de la zona de Son Burguet. El PSM ja va criticar en aquell moment la paralització de les obres per part del Consell i el fet que l’Ajuntament ho consentís amb els camins ja tallats.
Els responsables del Consell (conseller i director insular) i el batle de Llubí, després d’una reunió, dia 27 de setembre, es varen comprometre a continuar les obres en breu. El PSM vol recordar al batle de Llubí el titular de premsa “el PP asegura que las obras de la Variante de Llubí se reiniciaran en breve, dos o tres semanas”, i les declaracions fetes als mitjans.
Des del 27 de setembre han passat dos mesos i mig, i les obres segueixen aturades i els accessos tallats. L’estat en què han deixat les obres és una vergonya, i s’està perjudicant molt els veïns de Llubí. La situació és intolerable i per això s’han d'adoptar solucions immediates.
El PSM presentarà una moció a l’Ajuntament per tal d’exigir al Consell de Mallorca solucions immediates i la continuació de les obres, i d’altra banda reflectir la queixa i el malestar del veïns de Llubí. Els regidors i regidores del PSM consideram que el que ha de fer el batle de Llubí, en comptes de mostrar la seva disposició a manifestar-se, és exigir ens els despatxos dels seus companys de partit (PP) que complesquin els seus compromisos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per inserir un comentari, et recomanam que a la pestanya de "Comenta com a" triïs "Nom/URL".
Posa-hi el nom que vols que hi aparegui i deixa buit URL.