22 de desembre del 2011

Les nostres raons per votar en contra del pressupost municipal del 2012

L’equip de govern del PP, en minoria a l’Ajuntament, no va aconseguir aprovar els pressuposts en el Ple de dilluns passat a causa del vot en contra de tota l’oposició. Els regidors del PSM vàrem criticar la prepotència de l’equip de govern que per ara no ha volgut tractar ni consensuar els pressuposts amb el grup majoritari de l’oposició. Lamentam aquesta falta de voluntat de consens, i també que aquests s’elaborassin sense la més mínima participació ciutadana.
Vàrem votar en contra dels pressuposts municipals per al 2012 per ser un pressuposts poc creïbles i gens coherents amb les necessitats del municipi. Són poc creïbles perquè molts d'ingressos es preveuen més elevats del que és raonable, i la previsió de despeses és inferior al que s'ha acabat pagant en anys anteriors.
Els pressuposts són un dels documents més importants de la política d'un ajuntament. En ells es veuen les intencions que hi ha per part d'un equip de govern. Si aquests pressuposts no preveuen cap partida destinada en polítiques de participació ciutadana, millores ambientals, promoció econòmica, turística i comercial, promoció de la salut... és que no es dóna prioritat a aquests aspectes.
El nostre portaveu, Gabriel Vicens, també va qualificar aquests pressuposts d'autistes, ja que no tenen en compte la situació de dificultats econòmiques per la crisi que pateixen molts de llubiners. En lloc de proposar mesures d'una major austeritat i eficiència municipal, proposen coses com doblar les dietes del batle per assistència a reunions i desplaçaments. És inacceptable sobretot si tenim en compte que l'equip de govern ja té un regidor amb dedicació exclusiva a l'Ajuntament.
El nostre portaveu, Gabriel Vicens, emplaça el batle de Llubí a cercar l’acord i a consensuar uns pressuposts realistes i positius per a Llubí a través del diàleg i la negociació política. En tot cas, però, adverteix l’equip de govern del PP que el PSM no donarà suport a pressuposts que augmentin la despesa en dietes d’alts càrrecs, que no aconsegueixin una major reducció de la despesa corrent i de subministraments i una major eficiència en els serveis i equipaments municipals.


Si voleu veure els articles que han sortit a la premsa en referència als pressuposts, clicau sobre les imatges següents:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per inserir un comentari, et recomanam que a la pestanya de "Comenta com a" triïs "Nom/URL".
Posa-hi el nom que vols que hi aparegui i deixa buit URL.