6 de gener del 2012

El PSM presenta dues mocions al pròxim Ple de l'Ajuntament

El PSM-Entesa Nacionalista de Llubí presenta dues noves mocions al pròxim Ple de l’Ajuntament, una per una per exigir al Govern Bauzá que la retirada de l'avantprojecte de llei de funció pública, que relega el català a un segon terme, i l'altra per reclamar que no es llevi el bus llançadora entre Llubí i l'estació:
1. Moció per exigir al Govern Bauzá la immediata retirada de l’Avantprojecte de Llei que modifica la Llei de funció pública, la Llei de normalització lingüística i la Llei de règim jurídic de l’administració. És una greu agressió a la llengua catalana, inadmissible i sense precedents, que vol relegar la llengua pròpia a un segon pla i rompre el consens lingüístic que ha existit fins ara.
El PSM de Llubí ja va presentar una moció municipal per mostrar el rebuig de l’Ajuntament de Llubí a la proposta que la nostra llengua deixàs de ser un requisit per accedir a l’administració. La moció va ser aprovada amb els vots de l’oposició i lamentablement el PP de Llubí es va abstenir. Davant una agressió ara encara més greu, esperem que el PP de Llubí no torni a mostrar la seva cara més radical i intransigent.
2. Moció per reclamar el manteniment del servei de bus entre Llubí i l’Estació. El Govern del PP discrimina i castiga el municipi de Llubí en suprimir el servei de bus+tren que va aconseguir implantar la Conselleria de Mobilitat (amb el consens de l’Ajuntament de Llubí) la legislatura passada. El PSM lamenta la passivitat del batle actual a l’hora de reivindicar aquest servei.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per inserir un comentari, et recomanam que a la pestanya de "Comenta com a" triïs "Nom/URL".
Posa-hi el nom que vols que hi aparegui i deixa buit URL.