9 de gener del 2012

El PSM deixa ben clar el seu posicionament als pressuposts

Adverteix que seguirà en contra mentre el batle no sigui capaç de presentar uns pressuposts reals, austers i renunciar a incrementar un 30% les dietes a alts càrrecs.
Després de la no aprovació del pressupost 2012 a l’Ajuntament de Llubí pel vot en contra de tota l’oposició, a la primera reunió de negociació convocada pel batle, el PSM-Entesa Nacionalista ha volgut deixar ben clar el seu posicionament.
El PSM adverteix que seguirà votant en contra del pressupost 2012 mentre l’equip de govern del PP no sigui capaç de:
  • 1. Renunciar expressament a doblar les dietes del batle (desplaçament a reunions) i incrementar més del 30% la partida de dietes dels alts càrrecs.
  • 2. Presentar un pressuposts d’ingressos reals i no “inflats”, com s’ha fet.
  • 3. Reduir les despeses prescindibles i no essencials (amb el compromís de no retallar serveis als ciutadans) precisament per millorar serveis i equipaments.
Si es compleixen aquestes condicions, el nostre portaveu, Gabriel Vicens, ha comunicat al batle de Llubí que, si bé aquests no són uns bons pressuposts ni els que elaboraria el PSM si governàs, el PSM podria considerar la seva abstenció per possibilitar-ne l’aprovació.
El PSM exigeix a l‘equip de govern posar “els peus a terra”, elaborar uns pressuposts austers i seriosos, adequats per afrontar l’actual conjuntura de crisi i amb vocació d’iniciativa i millora per ajudar a superar les dificultats socioeconòmiques als ciutadans.
El PSM espera que l’equip de govern del PP sigui sensible i rectifiqui. L’emplaça a elaborar i discutir una nova proposta de pressuposts, reals i positius per a Llubí, atès que a llarg termini no és bo per a qualsevol municipi no tenir uns pressuposts aprovats.

1 comentari:

  1. Estic d,acord som de felanitx i no puc opinar gaire pero com militant del psm es inadmisible i denunciable el increment del pressupost del 30%, per cert si me donau informació per la meva pagina molta de gent de felanitx ho sabrà

    ResponElimina

Per inserir un comentari, et recomanam que a la pestanya de "Comenta com a" triïs "Nom/URL".
Posa-hi el nom que vols que hi aparegui i deixa buit URL.