30 de març del 2012

El PSM va aconseguir aprovar totes les mocions municipals que va presentar al darrer Ple


Totes les mocions que vàrem presentar al Ple de dimecres passat es varen aprovar:
- Moció de rebuig a la recent reforma laboral.

- Moció per a què els descomptes dels empleats públics que feren vaga vagin destinats a entitats sense ànim de lucre que reparteixen alimentació als que més ho necessiten (en el cas dels empleats de l’Ajuntament, destinat a l’àrea de Serveis Socials).

- Moció de rebuig a la taxa de residus que vol implantar el Consell i que pretén no tenir en compte el reciclatge dels diferents pobles. Això seria injust per pobles com Llubí, en què el reciclatge ha aconseguit que es generi molt manco rebuig.

- Moció per protestar per l’impagament del Govern de la dedicació exclusiva a l’Ajuntament de Llubí que acumula un deute de més de 50.000 €.

- Moció en suport a la dona aprofitant el recent dia internacional.

- Moció sobre destinació dels descomptes pel seguiment vaga general per tal de destinar-los a serveis socials.

- Moció d’adhesió de l’Ajuntament de Llubí al MOVIMENT PER LA LLENGUA. Criticam que un altre cop l’equip de govern del PP de Llubí acoti el cap davant la intransigència i la radicalitat del govern Bauzá i que voti abstenció quan s’està fent una agressió sense precedents a la llengua pròpia del país i se’n riuen de milers i milers de ciutadans que han sortit al carrer per denunciar-ho.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per inserir un comentari, et recomanam que a la pestanya de "Comenta com a" triïs "Nom/URL".
Posa-hi el nom que vols que hi aparegui i deixa buit URL.