9 de juliol del 2012

L'ajuntament ha de defensar els serveis bàsics

El PSM considera que l’Ajuntament de Llubí no pot viure d’esquena als evidents problemes que estan patint les escoles, instituts i centres sanitaris de la mateixa comarca a causa de les contínues retallades del Govern Bauzá. Es tracta de serveis públics essencials per als ciutadans dels municipis i per això defensam que s’han d’exigir solucions al Govern des dels propis consistoris.
En aquest sentit, el nostre grup ha presentat dues mocions municipals:
  • Moció per un servei hospitalari digne i de qualitat a l’Hospital d’Inca que exigeix reforçar el servei i personal sanitari a l’hospital comarcal i rectificar la política sanitària del Govern. El mitjans de comunicació han advertit del col·lapse d’urgències i que molts malalts havien d’esperar més de dos dies per ingressar a planta.
  • Moció a favor de la qualitat del transport ferroviari i el manteniment de la línia Inca-sa Pobla que reclama garanties del manteniment de la línia que passa per Llubí (davant les amenaces públiques d’SFM de tancar la línia) i exigeix tarifes i serveis dignes atès l’encariment superior al 50% dels preus i el mal servei existent.
D’altra banda, el PSM ja va presentar al darrer Ple una moció per reclamar al Govern solucions a la massificació i dràstica reducció de professorat que ha patit l’IES Sineu, centre de referència de Llubí, i als problemes que apareixeran a l’escola pública de primària i infantil. La moció es va aprovar amb els vots de l’oposició, però amb el vot en contra de l’equip de govern.
Lamentam que el batle de Llubí no faci costat al seu poble  a l’hora de reclamar solucions a les greus i inqüestionables deficiències que estan patint serveis bàsics com ara educació, sanitat, transport. Esperam un canvi de posicionament del nostre batle, que es limita a argumentar als plens  (millor dit a llegir!) allò que li diuen de Palma, ja que els problemes a sanitat i educació són ja innegables i els patiran els llubiners i llubineres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per inserir un comentari, et recomanam que a la pestanya de "Comenta com a" triïs "Nom/URL".
Posa-hi el nom que vols que hi aparegui i deixa buit URL.