9 d’abril del 2013

El Consell suspèn la revisió de les Normes Subsidiàries de Llubí

El govern municipal del PP una vegada més actua amb irresponsabilitat i poc rigor


La Comissió Insular d'Ordenació del Territori i Urbanisme del Consell de Mallorca ha suspès la revisió i modificació de les Normes Subsidiàries de Llubí de l'equip de govern del PP. El Consell ha acordat suspendre la revisió de les Normes Subsidiàries de Llubí fins que no s'esmenin les més que nombroses deficiències que s'estableixen a l'informe de la Ponència Tècnica. De fet, el Consell ha elaborat un informe de més de 47 pàgines de deficiències, informes desfavorables i prescripcions que tomben en terra les principals modificacions que volia canviar el PP de Llubí respecte de les Normes actualment vigents.  
Les principals crítiques del Consell deriven de l'increment injustificat de la capacitat de població que es pretén amb les modificacions dels paràmetres urbanístics (sòl urbà), de la insuficiència d'infraestructures i recursos per atendre aquesta capacitat de població (aigua, depuradora, etc.), de no justificar els canvis a les àrees de creixement, de la desprotecció de zones naturals d'especial interès i de rebaixar la parcel·la mínima per possibilitar més construcció en sòl rústic. 
Aquesta pretesa revisió de les Normes Subsidiàries es va fer sense la més mínima participació ciutadana i ara es demostra que, com d'altres coses que ha fet l'Ajuntament (p.ex. el Catàleg de Patrimoni), s'ha fet amb molt poc rigor i responsabilitat. Ara, però, l'equip de govern del PP no podrà responsabilitzar l'oposició de les seves pròpies equivocacions, ja que el PP també governa actualment al Consell de Mallorca.
El PSM ha demanat per escrit al Batle de Llubí explicacions sobre aquest fracàs, el cost que ha tengut i les conseqüències que tendrà aquesta suspensió. El PSM ha recordat que aquesta revisió just va ser aprovada amb els vots del PP sense el suport de cap grup de l'oposició i preocupa la situació en què poden quedar alguns temes com és ara el solar per una escola nova o d'altres infraestructures.

Si voleu veure una notícia publicada al Diari de Balears relacionada amb tot això, clicau sobre les imatges següents:Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per inserir un comentari, et recomanam que a la pestanya de "Comenta com a" triïs "Nom/URL".
Posa-hi el nom que vols que hi aparegui i deixa buit URL.