10 d’abril del 2013

El PSM critica les deficiències de la Variant de LlubíPresentam una moció municipal per instar el Consell a solucionar les deficiències i adequar els acabaments de la Variant


El grup municipal del PSM de Llubí ha presentat una moció municipal per tal de sumar esforços dins l'Ajuntament per exigir al Consell de Mallorca solucions a algunes deficiències greus o acabats inadequats de la Variant de Llubí. 

Les obres de la Variant (2,8 km i 4,1 milions d’€) ja fa més de dos anys que es varen iniciar i que encara no estan acabades. Tot i que la Variant ja està oberta al trànsit, les obres posen de manifest deficiències, algunes fins i tot greus com per exemple la inacceptable connexió amb la carretera de Sineu o la perillositat de l'entrada a Llubí des de la tercera rotonda (carretera. de Santa Margalida). El PSM també reclama resoldre la permeabilitat peatonal a algunes rotondes  que no permeten el pas a camins freqüentats o zones amb patrimoni important (talaiots), així com l'asfaltat adequat dels vials de servei. 

És necessari fer un enjardinament complet de marges, rotondes i zones annexes a la Variant, amb vegetació i arbrat autòcton, que permeti reduir l'impacte ambiental de la infraestructura. 

El PSM també exigeix al Consell l'aplicació al municipi de la inversió obligada de l'1% cultural de les obres, d'acord amb les propostes acordades pels grups polítics a l'Ajuntament. S'ha de recordar als responsables del Consell i també al batle de Llubí que encara no s'ha desenvolupat cap projecte ni s'ha signat cap compromís. El PSM espera aconseguir el suport de tots els grups polítics a aquesta moció i així unificar les veus per aconseguir solucionar totes les deficiències de la Variant i aconseguir la inversió de l'1% cultural per al nostre poble.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per inserir un comentari, et recomanam que a la pestanya de "Comenta com a" triïs "Nom/URL".
Posa-hi el nom que vols que hi aparegui i deixa buit URL.