25 d’octubre del 2013

L'Ajuntament de Llubí va aprovar una declaració institucional de suport a la mobilització educativa

Al Ple de dilluns passat (21/10/2013) tots els grups de l’oposició a l’Ajuntament de Llubí varen votar a favor de la declaració institucional (clicau aquí) que va presentar el PSM-EN. La declaració expressa el suport a la gran mobilització ciutadana del 29S, adquireix el compromís local de treballar per l’acord en matèria educativa i insta al Govern de les Illes Balears a consensuar la política educativa. El batle i el seu equip varen tornar a donar l'esquena a la comunitat educativa del poble (docents, pares i mares, alumnes) ja que no varen donar suport a la Declaració Institucional.

Criticam la falta de valentia política de l’equip de govern de l'Ajuntament i ens sap greu que el batle acoti el cap davant l’obsessió del Govern Bauzá contra el món educatiu, la llengua pròpia i la imposició de polítiques autoritàries. Altres batles de Mallorca han tengut més iniciativa i són més coherents davant la deriva autoritària i obsessiva d’aquest Govern. 

També vàrem fer una esmena, que es va aprovar, que obliga el batle de Llubí a penjar de la balconada una camiseta verda reivindicativa de la mobilització educativa com a senyal de suport a tota la comunitat educativa de Llubí (docents, pares i mares i alumnes), que han demostrat estar molt preocupats per la situació als centres educatius del municipi i de la comarca. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per inserir un comentari, et recomanam que a la pestanya de "Comenta com a" triïs "Nom/URL".
Posa-hi el nom que vols que hi aparegui i deixa buit URL.