29 de gener del 2014

Els grups de l'oposició advertim el batle de la irresponsabilitat de no aprovar el pressupost 2014

Oferim possibilitar l'aprovació si es fan determinades inversions i es canvia de política municipal
Els grups de l'oposició a l'Ajuntament de Llubí (PSM-EN, PSIB-PSOE i PI) advertim el batle de les greus conseqüències que pot tenir pel poble de Llubí el fet de no haver estat capaç d'aprovar el pressupost 2014 i haver de prorrogar el de l'any passat. Aquesta incapacitat de diàleg per obtenir la mínima estabilitat de govern per aprovar el pressupost municipal afecta les inversions, les possibles noves contractacions i els serveis municipals, la qual cosa acaba repercutint sobre els ciutadans.
Des de l'oposició, lluny de posicionaments tancats, volem ser responsables i evitar que Llubí es vegi perjudicat per la no aprovació del pressupost. Per això volem deixar clar, públicament, que farem possible l'aprovació si s'escolten les nostres propostes.
 
Si voleu veure el document que vàrem repartir a les cases de Llubí, en què els grups de l'oposició mostram el nostre posicionament i les nostres propostes, clicau aquí.

A continuació també podeu veure els retalls dels articles que avui s'han publicat al Diario de Mallorca i a l'Ara Balears.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per inserir un comentari, et recomanam que a la pestanya de "Comenta com a" triïs "Nom/URL".
Posa-hi el nom que vols que hi aparegui i deixa buit URL.