22 de gener del 2014

L’ajuntament de Llubí va aprovar dues mocions del PSM

Aprova la senyera com a símbol d’interès local i la moció contra la reforma de la llei de l’avortament

Al passat Ple (dilluns 20 de gener), el PSM va presentar dues mocions, una relativa a la declaració de símbols d'interès local i a favor de la llibertat d'expressió, i l'altra contra la reforma de la llei d'avortament.

La primera moció, que va ser aprovada per majoria (amb el suport del PSM, PSOE i CxI i el vot en contra dels regidors del PP) proposava declarar la senyera (inclòs el llaç quadribarrat) símbol oficial d’interès local i, a més, es varen incorporar acords per rebutjar les ingerències competencials del projecte de decret que ha tret a exposició pública el Govern de les Illes Balears i insta a retirar-lo de manera immediata.
Rebutjam l’obsessió malaltissa del Govern Bauzà en contra de tot allò que suposi llengua i cultura pròpia fins el punt de articular lleis i decrets que just cerquen enterrar la llibertat d’expressió i la identitat cultural i lingüística.

L'altra moció, aprovada per tots els grups polítics, era contrària a la reforma de la llei de l’avortament i a favor del dret de les dones a decidir sobre el seu propi cos. Criticam durament l’avantprojecte de llei atès que “suposa una reforma de la legislació vigent totalment retrògrada, vergonyosa a l’Europa del segle XXI, i molt restrictiva, essent un autèntic atemptat contra els drets reproductius de les dones.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per inserir un comentari, et recomanam que a la pestanya de "Comenta com a" triïs "Nom/URL".
Posa-hi el nom que vols que hi aparegui i deixa buit URL.