25 de gener del 2015

MÉS per Llubí es constitueix per liderar el canvi polític a Llubí


Aquest divendres es va constituir l’Assemblea de MÉS per Llubí. Més de 50 de persones varen assistir a l’assemblea oberta que va donar el sus a la constitució de la formació llubinera, que neix per liderar el canvi polític al poble.

L’Assemblea de MÉS per Llubí va triar na Magdalena Perelló (actual regidora de l'Ajuntament), com a portaveu de MÉS, i va establir un calendari i el procediment perquè en els propers mesos la ciutadania de Llubí que hi vulgui participar elabori el programa electoral i triï la candidatura a les properes eleccions municipals.

La nova portaveu Magdalena Perelló va resumir la decebedora gestió de l'actual equip de govern del PP: “Duim quatre anys d’un govern municipal que no es preocupa de les prioritats de la gent, sense projecte de poble, governant des de la prepotència i sense consultar res mai a la gent”. “Però el nostre grup municipal ha fet una oposició responsable i constructiva, els moments difícils de crisi econòmica així ho demanen, lluny de la política d'oposició desestabilitzadora que s'ha seguit a altres pobles on el govern està en minoria”.

Biel Vicens, actual portaveu del PSM-EN de Llubí va animar els assistents a “participar activament d'un canvi al nostre poble”, “ara és moment de propostes conjuntes, coherents, raonables amb el recursos municipals, però també el moment de tenir un projecte de poble i impulsar iniciatives de mirada llarga”.

A l’Assemblea Constituent de MÉS per Llubí hi varen assistir el coordinador general de MÉS per Mallorca i candidat a la Presidència del Govern, Biel Barceló, i la candidata al Parlament Margalida Capellà.
Barceló va afirmar: “Mereixem un Govern que defensi els interessos dels ciutadans i ciutadanes de les Illes Balears, que respecti l'educació, que mantengui la sanitat que ens mereixem, que cregui en la participació ciutadana i en la transparència”, i va assegurar que “MÉS per Mallorca serà un actor important en el canvi, i un instrument al servei de la ciutadania”.
Per la seva banda, Margalida Capellà va explicar la seva perspectiva com a persona independent, activista en diferents moviments i entitats socials, que ha fet la passa de participar en política: “som a MÉS per Mallorca perquè és la gent que ha fet feina durant els darrers anys per un país millor, i perquè serà la peça clau del canvi que arribarà el proper mes de maig”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per inserir un comentari, et recomanam que a la pestanya de "Comenta com a" triïs "Nom/URL".
Posa-hi el nom que vols que hi aparegui i deixa buit URL.