22 de setembre del 2016

L'Ajuntament de Llubí rebaixa l'IBI

L’equip de govern de l’Ajuntament va aprovar dilluns passat la rebaixa de l’índex d’aplicació de l’Impost de Béns Immobles, que es rebaixa del 0,60 al 0,54.
L'equip de govern, després de la revisió cadastral que va ser  imposada pel Ministeri  d’Hisenda i Administracions Públiques del Govern estatal (BOE 266 de 3 de novembre de 2014), es va comprometre en l'àmbit de les seves competències i d'acord amb les possibilitats pressupostàries, a reduir i alleugerir les destacades pujades que va experimentar l'impost a causa de la revisió. Aquesta reducció es durà terme a través de una modulació a la baixa de l'IBI. 

Amb aquesta iniciativa, els ciutadans de Llubí ens veurem beneficiats per una rebaixa que, depenent del valor cadastral de les propietats, podrà oscil·lar des dels 15 € fins als 200 €.

L'equip de govern seguirà treballant per poder dur a terme altres modificacions durant els pròxims anys i d'aquesta manera poder alleugerir encara més els impostos.


1 comentari:

  1. My relatives every time say that I am wasting my time here at net, however I know I am getting experience everyday by reading thes good articles. apple itunes login

    ResponElimina

Per inserir un comentari, et recomanam que a la pestanya de "Comenta com a" triïs "Nom/URL".
Posa-hi el nom que vols que hi aparegui i deixa buit URL.