13 de juny del 2017

DOS ANYS DE LEGISLATURA


El 13 de juny es va constituir l’equip de govern que ha posat ganes i il·lusió per dur endavant un projecte de canvi per a Llubí.
El compromís de tots els regidors de l’equip de govern ha permès tirar endavant moltíssimes iniciatives en diversos àmbits:

Feim una gran aposta pel manteniment dels edificis i espais municipals.

- Es va fer una neteja integral a les escoles.
-Adequam el Teatre Municipal i la Biblioteca a la legislació vigent en protecció contra incendis i subsanam deficiències en la instal·lació elèctrica.
- S’ha retornat el comptador elèctric al Moli d’en Suau.
- S’han fet les modificacions necessàries al Centre Sanitari per disposar d’un comptador d’electricitat definitiu. Els darrers 16 anys el Centre Sanitari disposava encara d’un comptador d’obres, cosa que havia fet tèmer diverses vegades la possibilitat d’un tall elèctric.
- S’han reparat les filtracions d’aigua al centre sanitari.
- S’ha canviat la ubicació dels serveis socials al Centre Sanitari, ja que l’anterior ubicació a l’Ajuntament implicava barreres arquitectòniques que limitaven l’accés de discapacitats. També es fan reformes a diverses instal·lacions municipals per eliminar aquestes barreres arquitectòniques.
- Es va netejar la plaça de l’Església i es varen reparar les rajoles.
- Hem reparat la vorera del carrer del Pes.
- Hem netejat camins i punts crítics on es dipositen enderrocs i fems.


Nous projectes

- L’Escoleta municipal és un gran repte. Gràcies a la feina feta, és una realitat cada cop més propera. Actualment ja disposam dels terrenys i s’ha realitzat un concurs d’idees, que ens permet tenir l’avantprojecte.
- S’estan fent les obres necessàries per conservar la Farinera del molí d’en Suau, i donar-li un nou ús cultural.
- S’estan canviant les lluminàries i la xarxa elèctrica d’una gran part del poble.
- Seguim amb l’eliminació de barreres arquitectòniques i duim endavant una instal·lació d’un ascensor al casal d’entitats i l'adequació d’un bany. 


Participació

La participació és un procés que s’ha d’anar implantant, i implica un canvi cultural respecte a la política municipal, en la qual qualsevol persona pot formar part activament de les decisions que es prenguin. Des del nostre compromís amb aquest canvi cultural hem fomentat processos participatius en diversos temes (ubicació de l’escoleta, pressupostos, font de la plaça de la Carretera...) i mantenim el nostre objectiu de seguir avançant en les polítiques participatives i d’implicació de les llubineres i els llubiners en les principals decisions del poble.
 

Cultura

Contínuament, durant tot l’any, es programen activitats culturals, de lleure i esportives (teatre, música, contacontes, xerrades, presentacions de llibres, tallers...), per donar dinamisme al nostre poble.
 

Comerç

L’ajuntament esta apostant pel comerç del poble, amb la introducció de noves propostes com la Fira de la Tapa, la fireta de nadal, la fireta de Son Ramis o ajudar a donar un impuls als comerços de Llubí, promocionant els seus productes i donar-los a conèixer als seus visitants.
 

Joventut i Serveis Socials

Hem reobert el Casal de Joves, que es dinamitza amb la introducció de noves activitats i propostes.
En l’àrea de Serveis Socials s’han destinat recursos a millorar les necessitats de les famílies en productes de primera necessitat , com també s’ha fomentat el programa “Enganxa” on els estudiants amb necessitats formatives poden tenir un reforç educatiu.
Per als majors s’ha obert un taller dos dies per setmana on les persones dependents poden gaudir d’activitats per reforçar la memòria, de mobilitat, l’autoestima etc.


Des de MÉS per Llubí mantenim el nostre compromís per seguir presentant noves iniciatives, i per dur endavant un projecte de canvi per a Llubí, que fomenti el dinamisme cultural i econòmic, la participació i la implicació de les llubineres i els llubiners en la vida activa del nostre poble, que tengui en compte les necessitats de la gent, i que posi per davant la transparència en les feines que es duen a terme.
Seguim compromesos, amb ganes i il·lusió!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per inserir un comentari, et recomanam que a la pestanya de "Comenta com a" triïs "Nom/URL".
Posa-hi el nom que vols que hi aparegui i deixa buit URL.