19 de maig del 2009

En els ajuntaments democràtics, l'oposició té dret a la informació

L’equip de govern segueix aprofitant les comissions informatives per informar als grups polítics de l’oposició sobre les qüestions més banals del nostre poble (clots al carrer, algunes actuacions municipals, etc.) Però les informacions importants curiosament s’obliden.

El PSM-Entesa Nacionalista ha hagut d’informar els altres grups polítics (mostrant els documents pertinents) que s’està portant a terme una modificació puntual de les normes subsidiàries per fer canvis de les zones escolars i zones verdes del poble. De fet, el Consell ja ha informat sobre aquest tema, i per cert posant alguns problemes a les propostes municipals.

És lamentable que els grups polítics que no formen part del “rodillo” de la majoria del PP no tenguin la informació necessària per dur a terme la seva tasca política d’oposició. Ja hi ha molts de greuges en aquest sentit: la informació dels pressuposts 2 anys seguits, la reforma del punt verd de l’Ermita, no conèixer el programa de festes abans que es reparteixi per les cases... i ara modificacions puntuals de les normes subsidiàries.

La nostra queixa més enèrgica. Esperem que el nostre batle i el seu equip polític tenguin d'ara endavant el mínim de respecte a les formes democràtiques i de participació municipal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per inserir un comentari, et recomanam que a la pestanya de "Comenta com a" triïs "Nom/URL".
Posa-hi el nom que vols que hi aparegui i deixa buit URL.