14 de maig del 2009

Necessitam un Ajuntament capaç de reclamar inversions, i que siguin consensuades amb tot el poble

Dia 5 de maig va tenir lloc la visita de la presidenta del Consell de Mallorca al municipi de Llubí, acompanyada per membres de l’equip de govern. Primer es va fer una reunió amb el batle de Llubí i la resta de regidors de l’Ajuntament, després es varen dur a terme algunes visites i reunions amb entitats.

A la reunió feta a l’Ajuntament, el batle de Llubí va exposar tots els projectes que recentment s’han fet amb els fons del Pla d’Obres i Serveis, la reforma del cementeri que s’està executant actualment i els projectes futurs que es demanen. També va mencionar les necessitats del nostre poble en altres inversions. Sorprenentment, el batle va donar a entendre que aquests projectes comptaven amb el consens de tot l’Ajuntament (???).

El nostre portaveu, Biel Vicens, va haver d’intervenir per recordar i puntualitzar algunes qüestions importants:

1r. Dedicar tota la inversió del Pla d’Obres i Serveis de 3 anys (2008,2009,2010) únicament a la reforma del cementeri és una irresponsabilitat a la qual el PSM i altres grups de l’oposició no hi estan d'acord en absolut.

2n. El PSM està d’acord amb demanar el màxim d’inversions al Consell de Mallorca (amb això el batle tendrà tot el nostre suport), però s’han de consensuar aquestes inversions. El PSM no està d’acord amb que la propera demanda al Consell sigui uns pocs aparcaments l’edifici de sa Farinera. Llubí té altres necessitats més importants, i si es volen fer aparcaments que es facin a una altra banda més àmplia i que realment solucionin el problema existent.

3r. Un tema molt important és la via de circumval·lació de Llubí. Curiosament, de manera inexplicable, el batle no va mencionar en cap moment aquesta necessitat tan important per a Llubí. El nostre portaveu va explicar-ne els motius i va demanar que la via de circumval·lació fos prioritària i urgent en l’execució del Pla de Carreteres del Consell.

Des del PSM-Entesa Nacionalista consideram que s’han aprofitar aquestes visites institucionals i des de l’equip de govern de l’Ajuntament s’hauria d’haver lliurat al Consell un dossier amb totes les necessitats reals que té el nostre poble, explicades i ben argumentades, i un llistat de les importants inversions que caldria fer al nostre municipi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per inserir un comentari, et recomanam que a la pestanya de "Comenta com a" triïs "Nom/URL".
Posa-hi el nom que vols que hi aparegui i deixa buit URL.