22 de gener del 2010

Precs i preguntes dels regidors i regidores del PSM al darrer Ple


1. El grup polític del PSM-Entesa Nacionalista demana al batle de Llubí quina partida es consigna als pressuposts de 2010 per a l’asfaltat dels carrers i per al seu manteniment, ja que el PSM-Entesa Nacionalista està preocupat pel mal estat de molts de carrers i la seva deficient conservació. En aquest sentit demana si hi ha alguna planificació o programa d’actuacions previst. El batle contesta que asfaltar els carrers resulta molt car ja que en molts casos no es pot asfaltar sobre el paviment ja existent. L'ajuntament just té una petita partida per conservació i la utilitza per fer les actuacions parcials que tots coneixem. L'ajuntament no té cap planificació ni programa d'actuacions en aquest sentit.
2. El grup polític del PSM-Entesa Nacionalista demana al batle de Llubí que expliqui la informació apareguda a la publicació periòdica “sa Plaça” sobre la polèmica de la titularitat de la cisterna del carrer Miquel Pons i la denuncia posada a l’Ajuntament. El batle va explicar el cas i segons ell s'ha actuat d'acord amb les recomanacions dels tècnics. El cas no està tancat i farà falta veure com queda aquest tema sobre la revisió i adaptació de les normes subsidiàries.
3. Atès l’èxit de participació i organització de la duatló organitzada per la Penya Blaugrana el novembre passat, demanam a l’Ajuntament que doni suport i impulsi aquesta activitat esportiva de cara a l’any que ve, oferint tot el suport possible als organitzadors d’aquesta activitat.

4. El grup polític del PSM-Entesa Nacionalista demana al batle de Llubí els criteris que s'han utilitzat per distribuir la concessió de subvencions per a l'any 2009 a entitats culturals i esportives de Llubí. El batle contesta que s'ha utilitzat el criteri de intentar donar allò que demanen les associacions, però reconegué que no hi ha cap tipus de barem o criteri que permeti prioritzar les associacions que tenen un servei més important o que donen servei a un nombre més gran de ciutadans.
A tall de mostra, valorau vosaltres mateixos si aquestes xifres es poden considerar adients... sobretot, pensau si són coherents amb la quantitat de gent que representen!
CDA Llubí 7.000 €
Club d'esplai 1.100 €
Club Petanca 1.400 €
Penya madridista 330 €
AMPA escola 1.200 €
Grup Espeleo 230 €
Associació 3a edat 570 €

1 comentari:

  1. Segur que és lògic que el club de petanca tengui més que l'esplai? (sense tenir res en contra del club de petanca).

    ResponElimina

Per inserir un comentari, et recomanam que a la pestanya de "Comenta com a" triïs "Nom/URL".
Posa-hi el nom que vols que hi aparegui i deixa buit URL.