22 de març del 2011

El PSM a favor de la reducció de bosses i envasos d'un sol ús


El nostre candidat, en el seu càrrec de Conseller de Medi Ambient i Mobilitat avui ha lliurat un diploma de reconeixement a l'Ajuntament de Llubí per ser un dels vint ajuntaments que ha firmat la carta de compromís per a la reducció efectiva de les bosses de plàstic i envasos d'un sol ús.
Des de l'agrupació de Llubí del PSM donam l'enhorabona al nostre ajuntament per aquest compromís en favor del medi ambient.
La reducció dels residus és una de les iniciatives més importants i urgents en matèria ambiental que es pot fer des d'un àmbit local.

4 comentaris:

  1. Una altra actuació de l'ajuntament de llubí que li han donat feta. Iniciatives pròpies de l'ajuntament durant la legislatura cap ni una, tot el que han fet ha estat gràcies al Pla E o amb el suport total deles conselleries del Govern o del Consell. No tenen iniciativa!!!! Però encara tornaran a guanyar, bé o no

    ResponElimina
  2. A l' enquesta veig que posau Lliga Regionalista.... Qui són aquests??

    PSM- 1- Biel Vicenç 2-???
    PP - 1-Joan Ramis 2-???
    PSOE _ 1-Miquel Perelló 2- Julia González 3-???
    UM - Rafel Ferragut?? Joan Porret?? Margalida??
    Lliga- Qui són aquests???

    El meu vot entre PSM i PSOE. Mirarem el programa

    ResponElimina
  3. el diari el mundo de fa uns dies deia que la Lliga regionalista havia desembarcat a Llubí, supòs que per aquest motiu i la rumurologia que hi ha pel poble, la gent que administra aquest blog deu haver posat la lliga com a partit que es presentarà a Llubí. estaria bé saber si es presentarà o no la Lliga den jaume font!!!

    ResponElimina
  4. La Lliga pareix que es vol presentar a Llubí, dos ex-regidors del PP son els que la fomenten.
    Per acabar de completar les llistes pareix que Joana Perelló serà la numero dos i Margalida Gelabert la tres del PP, pareix que haurà molta renovació.
    Per cert Margalida Miquel no surt a la foto de Convergencia.

    ResponElimina

Per inserir un comentari, et recomanam que a la pestanya de "Comenta com a" triïs "Nom/URL".
Posa-hi el nom que vols que hi aparegui i deixa buit URL.