20 de març del 2011

El PSM a tots els municipis de Mallorca

El PSM-Entesa nacionalista ha presentat les 43 candidatures que ja té configurades fins al moment, tot i que en les properes setmanes s'incorporaran fins a sis candidatures més, el que permet assegurar que el PSM-EN serà present a tots els municipis de Mallorca.
El nostre candidat de Llubí, Biel Vicens, també hi és present.

11 comentaris:

  1. un llubiner d'esquerres21 de març del 2011, a les 10:13

    Ànim Biel, segur que seràs un gran batle. Per cert, si heu de pactar amb el PSOE anau alerta!!! T'ho dic per què el PSOE crec que vos te a vosaltres com a enemics i no al PP; si no ho creus mirar el facebook del PSM Llubí i veuras com les gasta el PSOE. Per cert, vos demana idees a vosaltres i ells no es que en donin moltes. Consider que de moment no podeu pactar amb el PSOE vists els comentaris que fan al vostre facebook, pareix que l'enemic és el PSM. S'equivoquen de totes totes.

    ResponElimina
  2. El PSOE no té CAP enemic. No demanam idees al PSM, les demanam a la gent. El benestar de tots no depen del que ens marquen els prejudicis imposats per una ideología. El que si que feim es donar el nostre suport a les idees que suposin una millora per Llubí, independentment de si són del PSM, del PP, de UM, per suposat nostra o de qualsevol persona. Anam darrera unes segles, però això no significa que acotem es cap i fassem el que és "politicament correcte". Si trobam que algú presenta un projecte interessant per Llubí, tendrà el nostre suport. Igualment ens agradaría trobar aquest esperit colaborador en les nostres propostes. Creiem en la pluralitat de criteris, en la negociació i en el consens, no en imposicions partidistes.
    Si la publicació al facebook ha caigut malament, demanam disculpes, no era la nostra intenció. Simplement deiem que s' hauria pogut proposar l' idea d' un auditòri tot i sabent que s' enfrontaven a una majoria absoluta. El nostre suport, sempre que hagués estat un projecte seriós i amb una manera de gestionar-lo eficaç i no com el d' ara amb el teatre per exemple, l' hagues tengut.

    ResponElimina
  3. Estimat amic socialista, el PSOE, el PSM, el PP i tots teniu enemics, evidentment, polítics; al manco així ho diuen els vostres liders i els liders dels altres.
    Dir farem coses bones i donarem suport a coses bones per Llubí és com no dir res, els partits heu de dir clarament el que voleu fer i publicar un programa, d'aquesta manera gent com jo podrà elegir tranquilament quin programa és el que consideram millor per Llubí. Supòs que ets conscient que tant el PSOE com el PP com el PSM volen coses bones per Llubí. De tota manera crec que votar favorablement el pressupost (llei o norma més important de qualsevol administració) del PP com ha fet el PSOE, on les partides socials, de cultura i esportives deixen molt que desitjar. Jo ho trop un poc trist.
    Per cert m'hagues agradat tenir aquesta conversa al vostre blog que des del 2008 no s'ha mogut. Perquè sempre utilitzau el blog dels altres per opinar, etc? (Ja ho fèieu a l'anterior campanya electoral)

    ResponElimina
  4. Simpatitzant PSIB-PSOE23 de març del 2011, a les 9:29

    Un nom molt apropiat "anarquista", veig que t' interessa bastant la politica per posar-te aquest pseudònim.

    No estic gens d' acord amb les teves reflexions. Jo crec que no hi ha enemics, ni politics ni, molt menys, personals o aixi hauria de ser a un poble petit (a no ser que al PSM li interessi tenir-los). El que hi ha son valoracions sobre actuacions. Soc socialista i votant del PSOE desde fa molt de temps i no estic gens d' acord amb el que dius.

    M' agrada la teva visió de que s' ha d' elegir per programa i propostes i no per persona o per partit. El PSOE de Llubí i especialment en Miquel Fiolet han fet una feina excelent aquests anys. No han posat cap trava a cap de les inversions a Llubí, (tot i que qualquna era innecessària, al cap i a la fi era una inversió que l' equip de govern considerava prioritària) cosa que si que ha fet el PSM; deixau de vendre fum, no hi ha escoleta per sa pardalaria (o interessos) del PSM. En Fiolet (PSIB-PSOE) va defensar fins al darrer instant l' escoleta (acompanyant al batle a presentar el projecte als tècnics del Consell sense anar més lluny) contradiguent fins i tot al seus caps de Palma, cosa que el PSM no va tenir el que s' ha de tenir per fer. Casualment els tècnics del Consell no havien trobat cap irregularitat al projecte de l' escoleta de Llubí fins a la seva tramitació final. Es a dir que havia passat tots els filtres fins al darrer que es diu que enmascara el Molí!!! Per favor!! i que no es pot canviar zona verda per uns aparcaments!!! Cosa que no es del tot certa segons les normes subsidiaries de 2002 (PSM+UM) que son les que estàn encara en vigor.

    El PSIB ha fet una oposició constructiva i donant solucions no com el PSM que s' ha limitat a presentar mocions i més mocions (algunes per posar-se a riure sa veritat) amb sa finalitat de fer veure que ells en saben molt i els altres (PP, PSIB i UM) no en tenen ni idea. No crec que hem fasseu molt de cas (es s' estil del PSM) però una recomanació: Posau els peus enterra que som a Llubí i tots ens coneixem, estirem tots cap alla mateix.

    Ahhh!! company "Anarquista", deies que el blog del PSOE està aturat (ni sabia que en tenguessin sa veritat): Aquest ultimament veig que s' actualitza amb molta frequència. Que significa això, dues coses:

    1- Que venen eleccions i l' hem de pintar (vull pensar que es aquesta)

    2- Que en 4 anys el PSM no ha fet res de rellevancia com per anar a actualitzar el blog.

    Per acabar deien més amunt que no s' ha de pactar amb el PSOE... Creis que el PSOE voldría pactar amb un partit o amb unes persones? Aqui la meva reflexió.

    Bueno, això es el que hi ha.

    ResponElimina
  5. Aquest simpatitzant del PSOE està molt alterat. Déu esser que s'acosten eleccions

    ResponElimina
  6. No trob que el PSM i el PSOE siguin els que han de discutir.

    Per jo, els principals adversaris són els que plantegen polítiques de dretes.

    Al simpatitzant socialista li diré que en política sí que hi ha d'haver adversaris, enemics, o el que es vulgui dir. Especialment quan hi ha una majoria absoluta. Per demanar dois al Consell (com fer passar aparcaments per zones verdes) ja hi ha l'equip de govern.
    Per perdre el temps fent creure que vols ver una escoleta ja hi ha l'equip de govern. Un temps que hauria pogut ser aprofitat per plantejar un projecte seriós (quin és el lloc adequat?, i que no contradigui la normativa urbanística, d'on es poden treure els doblers?).

    L'oposició ha de mostrar als llubiners que és possible fer les coses d'una altra manera, i molt especialment quan hi ha una majoria absoluta. Ho ha de fer amb respecte i pensant en el bé de tothom, però si no planteja dubtes,control i crítiques al govern ens du a tots una mica més a prop de la dictadura.

    No tenc ganes de criticar el PSOE perquè l'adversari principal trob que és el PP, però amb el que diu el simpatitzant no tenc més remei:
    - no es pot fer costat a uns pressuposts del PP, que són un resum del que farà el PP (crec que no ha estat bo) i després anar de purista. Si els pressuposts no preveuen reservar o obtenir uns doblers per l'escoleta, no es pot dir que el PSOE volia una escoleta. No es pot repicar i anar a missa.
    - som seguidor d'aquest blog i des de l'inici s'han anat posant articles regularment. No vénen d'ara. Certament ara hi ha més activitat. Per si no ho sabies, tots els partits polítics augmenten l'activitat de comunicació abans d'eleccions. Ja sol anar així. O et creus que els Facebooks de PSOE, PP i PSM s'han creat ara per casualitat?

    Finalment, dir a tots (PSM i PSOE) que els del PP es deuen pixar de rialles pensant en la propera majoria absoluta. Amb els altres entretenguts a barallar-se entre ells.

    ResponElimina
  7. Simpatitzant PSIB-PSOE23 de març del 2011, a les 22:53

    A lo millor m' he excedit en les formes. I si, simpatitzant psm, tens raó. Al cap i a la fi el que es deuen estar pixant de rialles son els del PP i això no interessa a cap preu. Probablement si el batle hagues estat en Miquel o en Biel ara no discutiriem perque l' escoleta estaria feta.

    ResponElimina
  8. Enterrades les atxes entre els simpatitzants de cada partit, i mirem de fer els millors resultats que poguem. En acabar comptarem vots (regidors) i si podem desbancar el PP crec que tots podrem estar contents.

    ResponElimina
  9. Sabeu que segons diuen el qui critica l'ampliació del cementiri, ahir estava a la foto d'inauguració?
    poc coherents¡¡¡¡¡¡

    ResponElimina
  10. Estimat anònim, el PSM no ha critica mai l'ampliació del cementiri, el que ha críticat és la diferència que hi ha entre la despesa que s'ha fet al cementiri i la despesa que es fa en temes socials i/o educatius. A la nostra cultura, i el PSM en forma part, el respecte als nostres morts sempre ha estat important, però sense perdre el respecte als nostres avantpassats, crec que els vius són un poc més importants

    ResponElimina
  11. Batualmón sereno....

    Molt de Pepero suelto me pareix a jo que hi ha per aqui... Els deu interessar xepar a s' esquerra.

    ResponElimina

Per inserir un comentari, et recomanam que a la pestanya de "Comenta com a" triïs "Nom/URL".
Posa-hi el nom que vols que hi aparegui i deixa buit URL.