15 de març del 2011

Les grans inversions al cementeri han anat en contra d'altres prioritats

Amics i amigues,

Com sabeu, som caparrut i com a portaveu i regidor del PSM-Entesa Nacionalista a l’Ajuntament de Llubí, he volgut demanar (per escrit i registrat!) constància de les inversions fetes per l’Ajuntament del PP pel que fa al cementeri durant aquests darrers anys.
Per altra banda, també he exigit conèixer les inversions que s’han fet en matèria d’educació a Llubí.
El resultat demostra les prioritats de l’equip de govern del PP, i sobretot, el resultat, és trist, però que molt trist...
Inversions cementeri i tanatori 2008- 2010: 769.000 €
Inversions educació (escoleta+escola) 2008-2010: 108.090 €

És evident que el cementeri municipal necessita inversió, un bon manteniment i alguna ampliació, però... 769.000 euros? Endevinau les coses que s’haguessin pogut fer per Llubí amb 769.000 euros?

Biel Vicens

4 comentaris:

  1. Home, s' inversió a nes cementeri era necessària però a lo millor tampoc feia falta fer un cementeri de 5 estrelles. Caldria mirar també abans de criticar sa reforma del cementeri si els doblers que va destinar el Consell es podien utilitzar per altres inversions o si només es podien utilitzar al cementeri. En fi que ara tenim un gran cementeri, en Tomàs sen pot anar tranquil, ha complit el seu gran objectiu.

    PD: He estat veient algunes fotografies de la presentació den Biel i m' he fixat que falten alguns "històrics". No hi ha ni en Joan Planas (que deien que seria el candidat) ni fins i tot en Xesc Mosso... No aniràn a sa candidatura? I una altre cosa, teniu pensat oferir al PSOE anar en coalició?
    Venga, bons i forts.

    ResponElimina
  2. Mai no he criticat que s'hagi de millorar i mantenir bé el nostre cementeri. Ben al contrari. Però la inversió feta és desproporcionada. S'hagués pogut fer planificada i periodificada. I part d'aquesta inversió que s'ha menjat gairebé tots els recursos del Pla d'Obres i Serveis del Consell aquests 4 anys, s'hagués pogut dedicar a altres necessitats: per exemple començar a arreglar pluvials carretera, un pla seriós d'asfaltat de carrers, inversió en escoleta, un Pla d'embelliment per barriades, millora substancial il·luminat públic, etc.

    Biel Vicens

    ResponElimina
  3. En contesta a la segona part del comentari. Ara s'està elaborant la llista de la candidatura del PSM de Llubí, amb la col·laboració de les persones que formen l'Agrupació i evidentment també amb els històrics del PSM. També ens agradaria molt recollir opinions de tots els nostres simpatitzants. Una vegada hi hagi una proposta es presentarà a l'Agrupació per a la seva aprovació definitiva.
    El PSM de Llubí no té pensat oferir una coalició preelectoral al PSOE. Pensam que el projecte polític per Llubí del nostre grup és prou definit i té prou entitat per presentar-se a les eleccions de manera independent, com ha estat sempre. Un projecte nacionalista (que prioritza sempre els interessos i la identitat de les Illes Balears, Mallorca i Llubí), progressista (que cerca la justícia social) i ecologista (que aposta per la sostenibilitat ambiental, social i econòmica). Una altra cosa són possibles pactes postelectorals amb qui tenim bones relacions tenint en compte sempre resultats electorals i molt especialment objectius i programes.

    ResponElimina
  4. Gràcies per la resposta Biel. Lo únic es que veig complicat que es pugui treure al govern del PP si no es amb un pacte preelectoral i mirant d' aprofitar d' aquesta manera tots els vots d' esquerres.
    Bé, aixi i tot molta de sort, a vosaltres i als altres grups d' esquerra.

    ResponElimina

Per inserir un comentari, et recomanam que a la pestanya de "Comenta com a" triïs "Nom/URL".
Posa-hi el nom que vols que hi aparegui i deixa buit URL.