30 de març del 2011

Quan les coses es fan sense informar i sense pensar...

L’altre dia vaig demanar al Plenari de l’Ajuntament pel projecte definitiu de la via de circumval·lació (la tercera vegada que deman el mateix aquests darrers anys!). Sincerament, amb les obres ja començades no puc entendre que l’equip de govern del PP demostri aquesta passivitat i digui que encara no sap res de com queda definitivament la via de circumval·lació.

Però encara és més increïble que es vulgui fer una entrada directa al poble per s’Arraval (amb una nova rotonda!)... Es vol substituir el pont projectat per una rotonda amb entrada directa. El batle va afirmar, davant el Plenari i un grup de veïnats presents, que ell no en sabia res de tot això, i que era la mateixa empresa constructora que havia proposat aquesta nova rotonda i entrada al poble.

Em resulta ben estrany que les empreses proposin modificacions de projecte, en tot cas, això correspon als enginyers del Consell de Mallorca. I sempre, per una causa ben justificada.

Sigui com sigui, em deman si l’equip de govern del PP s’ha plantejat l’impacte que això suposarà, i sobretot el problema circulatori i de mobilitat que es crearà fent una entrada directa de la carretera pel carrer de l'Arraval. Un carrer que a la part superior és molt estret i que comunica amb la part més peatonitzada del poble.

D’altra banda, vos imaginau una via de circumval·lació tan curta amb 4 rotondes en el seu recorregut?

No puc entendre com es consenten aquestes modificacions sense pensar amb les repercussions i conseqüències, sense solucions alternatives o estudis de mobilitat que justifiquin aquestes propostes. I tampoc entenc, que no s’informi a la gent del poble. Però, al cap i a la fi, aquesta ha estat i és la tònica general.


Biel Vicens

4 comentaris:

  1. Bones Biel. He llegit gran part de ses darreres publicacions i també es comentaris (ni ha de tot color...) Un demanava si era possible un pacte abans de ses eleccions amb es PSOE i deies que no, me pareix molt bé no juntarvos abans de ses eleccions pero dius que es posible despres i segons programa i objectius. Aixo vol dir que seria posible un pacte amb es PP si teniu objectius parescuts? Grasis

    Lo de sa rotonda no ho acab d' entendre sa veritat. En Tomas que deu fer i desfer sense consultar a ningu que es lo que ha fet sempre. Aixi mos va.

    ResponElimina
  2. A AntiPP: Dubt que es PP i el PSM puguin tenir "objectius parescuts". Per tant, el pacte PP-PSM no és molt possible.

    En aquest sentit, supòs que un pacte del PSM i el PSOE és més possible, sempre que els objectius i el programa fossin compatibles.

    ResponElimina
  3. Molt interessants es darrers articles.

    Un dubte en quant a ses rotondes, en quins camins estiran situades? Tenia sa falsa idea de que en sirien dues i quan he llegit que no, que en siran tres - i fins i tot en podrien haver estat 4 si el PP no rectifica - m'he quedat un poc confós.

    Grasis per avançat, sobretot per sa vostra tasca d'informació.

    ResponElimina
  4. Al projecte inicial hi ha les dues rotondes d'enllaç amb la carretera actual (cap a Inca i cap a Santa Margalida), a més d'una de connexió amb el futur polígon.
    Si s'afegeix la de s'Arraval / Son Burguet ja en serien quatre.
    En tot cas, el problema principal no és el nombre de rotondes. El problema és l'anar d'amagat. Si no es destapa, ens haguéssim trobat amb un fet consumat, sense deixar que els llubiners (tant els partits de l'oposició com els particulars) hi puguin intervenir.
    La democràcia és poder participar en les decisions, no només anar a votar cada 4 anys.

    ResponElimina

Per inserir un comentari, et recomanam que a la pestanya de "Comenta com a" triïs "Nom/URL".
Posa-hi el nom que vols que hi aparegui i deixa buit URL.