26 de setembre del 2011

El PSM critica la paralització de les obres de la variant

En el darrer Ple del 19 de setembre el nostre grup va presentar una pregunta relativa a la marxa de les obres de la variant de Llubí, recriminant el batle del PP que des de l’inici de la nova legislatura no s’havia fet cap reunió informativa de veïnats ni s’havia donat cap tipus d’informació als grups municipals. Dies després, els habitants de Llubí s’han hagut d’assabentar per la premsa (clicau si voleu veure l'article del dBalears) de la pràctica paralització de les obres.
Consideram que l’Ajuntament de Llubí hauria de tenir informació puntual i detallada de l’evolució de les obres i de les possibles incidències, i així com es demostra, ni el Consell de Mallorca informa l’Ajuntament, ni el batle de Llubí té l’interès que mereix Llubí per l’execució de la variant.
Darrerament pareixia que les obres eren més lentes, però a la vista del que ha aparegut a la premsa, ara sabem que a la pràctica estan gairebé paralitzades. Això crearà greus perjudicis a molts de llubiners, ja que hi ha camins importants tallats al trànsit i la deixadesa resultant crearà encara més impacte ambiental.
Consideram que el batle s’ha d’interessar més per la situació d’una de les obres més importants al municipi, i l’Ajuntament ha de exigir al Consell de Mallorca la seva continuació immediata i que es prenguin totes les mesures perquè les incidències i l’impacte ambiental sigui el menor possible.
Recordam l’obscurantisme de l’Ajuntament pel que fa a les modificacions del projecte de la variant que es va donar al final de l’anterior legislatura, en què l’equip de govern va ocultar informació als grups municipals.
Des del PSM presentarem les iniciatives necessàries tant a nivell municipal com del Consell de Mallorca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per inserir un comentari, et recomanam que a la pestanya de "Comenta com a" triïs "Nom/URL".
Posa-hi el nom que vols que hi aparegui i deixa buit URL.