1 de setembre del 2011

Suport del PSM-Entesa Nacionalista de Llubí a Ràdio Televisió de Mallorca

El PSM-Entesa Nacionalista de Llubí ha presentat a l'Ajuntament una moció de suport a Radio Televisió de Mallorca i de rebuig al seu tancament anunciat per part del nou Govern del PP del Consell de Mallorca.
La Televisió de Mallorca i Ona Mallorca han demostrat ser un bon model de mitjà de comunicació de proximitat, que emet en llengua catalana i amb vocació indiscutible de servei públic. La RTVM ha practicat la llibertat d'expressió amb professionalitat i independència, i volem fer un reconeixement a l'important paper cultural, social i lingüístic que desenvolupat durant els darrers anys.
El tancament, per raons polítiques i no econòmiques, de Radio Televisió de Mallorca afectarà greument el centenar de professionals que hi treballen, perjudicarà seriosament el sector audiovisual mallorquí i contribuirà a empobrir, encara més, el conjunt de mitjans de comunicació en la nostra llengua que contribueixen a la normalització lingüística.

El PSM ja va presentar en el darrer Ple de la legislatura passada una moció municipal per via d'urgència, però va ser bloquejada per la majoria del PP, sense poder-se votar. Ara el PSM torna a presentar una moció municipal i espera que la resta de grups municipals de Llubí (PP, PSOE i Convergència) donin suport a la RTVM i rebutgin clarament el seu tancament polític, instant al Consell de Mallorca a reconsiderar la decisió i mantenir en funcionament aquests importants mitjans de comunicació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per inserir un comentari, et recomanam que a la pestanya de "Comenta com a" triïs "Nom/URL".
Posa-hi el nom que vols que hi aparegui i deixa buit URL.