15 de gener del 2015

Assemblea de MÉS per Llubí

Us convidam a participar a l'Assemblea de constitució de MÉS per Llubí que se celebrarà divendres dia 23 de gener, a les 20 hores, al Casal d'Entitats de Llubí.

MÉS per Llubí és un projecte polític obert,participatiu i plural que vol representar l'espai progressista, nacionalista i ecologista a Llubí.

Estam cansats de polítiques desfasades i buides de contingut al nostre poble, en què mai no es consulta res a la gent i les decisions les prenen un grup reduït de persones. Volem projectes pensats i decidits entre tots, coherents amb la nostra realitat i les nostres possibilitats, ben planificats i de mirada llarga.

Participau del procés de repensar la política municipal i de canviar la manera de gestionar el nostre poble. Esperam la vostra assistència i col·laboració.

5 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Avui a Llubí hem fet la presentació de
    + per Mallorca i
    + per Llubí

    He manifestat al Secretari general del PSM i candidat de + per Mallorca a la Presidència del Govern el meu desacord més absolut que hagin eliminat o no hagi defensat la presencia del símbol de les quatre barres a la imatge representativa de MES. En canvi no han dubtat en fer molt present el color verd que relacionam amb l'ecologisme. Si una simbologia és important l'altre per mi ho és molt més. Totes dues estan en el nostre ideari i totes dues haurien d'estar en els cartells i en tot tipus de material comunicatiu i divulgatiu.
    Per a mi una important mancança i un greu error.

    ResponElimina
  3. Una proposta amb positiu. Propos obrir MES PER LLUBI als simpatitzants ERC per tal d'ampliar al màxim possible la base nacional i d'esquerres. Molt abans que a simpatitzants PODEM, que malgrat manifestar que son partidaris del dret a decidir ho son dintre del marc de la Constitució espanyola.

    ResponElimina
  4. Segona proposta en positiu.
    Pens que, igual que fa MES PER MALLORCA a altres pobles, a LLUBI també hauríem de fer unes PRIMÀRIES obertes a militants i simpatitzants (prèviament inscrits) per a elegir els components i, sobre tot, l'ordre de la candidatura a les Eleccions municipals d'aquest any. D'aquesta manera obriríem realment la nostra candidatura a la participació voluntària de tot el poble des de l'inici d'aquest nou projecte i forma de fer política. En cas contrari pot acabar sent una operació de maquillatge, seguint la moda actual que ha popularitzat PODEM i que ja venia fent des de fa molts d'anys la CUP, i des de la seva creació l'Assemblea Nacional Catalana, entre d'altres. Fins i tot com agrupació del PSM també podem dir que en certa manera que hem actual sempre assembleariment.

    ResponElimina
  5. Acabo de llegir al whatsapp de l'Agrupació del PSM que na Malen Corameta ha presentat la seva candidatura a les eleccions municipals. En primer lloc donar-li les gràcies per fer un primer pas endavant per encapçalar la candidatura i dedicar quatre anys més de la seva vida a treballar per a la millora del nostre estimat poble. En segon lloc vull manifestar que segueixo pensant que seria del tot convenient promoure unes primàries PARTICIPATIVES, tal com es va fer a Inca, per tal que realment el poble s'iniciï en un procés participatiu i assembleari. En cas que decidíssim portar-les a terme jo disposo del reglament que es va elaborar i emprar a l'Agrupació MÉS per Inca.
    Ànims amics i amigues Llubí necessita un gran canvi.

    ResponElimina

Per inserir un comentari, et recomanam que a la pestanya de "Comenta com a" triïs "Nom/URL".
Posa-hi el nom que vols que hi aparegui i deixa buit URL.