21 de setembre del 2011

El govern municipal del PP torna a presentar inversions arbitràries i sense consensuar


Únicament 5 dies abans del Ple de l’Ajuntament i amb la informació incompleta i sense mostrar tots els projectes, el PP va tornar a plantejar inversions per a Llubí arbitràries, sense cap planificació i en cap moment consensuades. Inversions que se sol·liciten a través del Pla d’Obres i Serveis (POS) del Consell de Mallorca, i que si són acceptades suposen més de 600.000 € de pressupost global.

En el Ple de dilluns passat, el PSM va manifestar la seva queixa davant aquesta manera de fer política tan característica del PP. Trobam que inversions tan importants mereixen més participació ciutadana, intentar consensuar (com a mínim!) amb l’oposició mostrant tots els projectes i les propostes amb temps i forma, i sobretot tenir una planificació prèvia.

Si voleu conèixer les inversions plantejades, el seu pressupost i el resultat de la votació, clicau sobre el següent enllaç: InversionsPOS.pdf


El PSM lamenta que l’equip de govern no proposi inversions destinades a l’Escoleta, a obres de reforma de pluvials (molt urgents a certes zones del nostre poble), a equipaments culturals, a reforma de locals municipals per fer-los més funcionals, inversions per arreglar carrers del poble i voravies que estan en mal estat, etc.

El PSM lamenta que el govern del PP no presenti un estudi comparatiu i inventari de l’estat del carrers del poble i camins de fora vila, i d’acord amb aquesta informació, anar arreglant sistemàticament i periòdicament els carrers i camins del municipi. Cal tenir en compte que amb els doblers que consten alguns projectes es poden arreglar i netejar molts camins rurals o asfaltar i arreglar voravies d’algun carrer del poble.

El PSM lamenta que la consulta i participació ciutadana en aquests projectes hagi estat realment nul·la. Gràcies al PSM, almenys es farà una reunió informativa per mostrar el projecte als veïns del carrer de Son Bordoi.

3 comentaris:

  1. Moltes gràcies per la informació. Menos mal que algú se preocupa d'informar els llubiners. A lo millor no estic d'acord en totes les vostres opinions, però es veu que el vostre grup es preocupa per informar el poble, i això és molt important.
    Anims i seguiu així.

    ResponElimina
  2. al Carrer Son Bordoi hauria de ser totalment peatonal, això vol dir: via concebuda exclusivament per a la circulació dels vianants, segregades totalment dels corrents de vehicles i sense tenir les activitats complexes de les voreres o voravies. I si es fa una reunió informativa, i es veu que la majoria esta a favor, per què le sol·licita el PSM, si farà cas omís al que diuen la majoria dels afectats. Al cap i a la fi, els afectats i jo com exemple, seguiré sense poder obrir les finestres quan jo vulgui i em suposarà un augment de consum elèctric.
    A llavors em pregunto:
    - està bé doncs aparcar sobre les voravies???
    - i si l'afectat fos el candidat a batle del PSM ???, a llavors segur que ell votaria a favor del projecte.

    INDIGNACIÓ TOTAL PER PART MEVA, SEGUIU FENT POLÍTICA DE CONTRADICCIÓ, si un diu blanc l'altre negre, tan sols per tocar els nassos.
    MADURAU UNA MICA !!

    ResponElimina
  3. Anònim, em sap greu la teva mala opinió de nosaltres, però crec que es deu més a la desinformació que a cap altra cosa.
    1- Nosaltres no hem dit mai que el carrer de Son Bordoi hagués de ser peatonal o no, ni del fet que s'hi pugui aparcar o no. De fet, en cap moment se'ns han fet aquestes qüestions per part de l'equip de govern a cap plenari. És a ells a qui has de fer aquestes peticions, ja que són els que governen i les poden decidir.
    2- Vàrem demanar que es fes una reunió amb els veïnats perquè consideram que un projecte com aquest és necessari que almanco s'informi als més afectats (si no a tots els llubiners). Pel que havíem constatat, fa temps només es va fer una reunió en què es varen fer consultes als veïnats, però d'ençà de la redacció del projecte no s'havia informat ningú (de fet, ni l'oposició fins poc abans del Plenari). Per això, vàrem demanar que es fes una reunió per explicar-vos com havia quedat el projecte.
    3- El PSM s'ha mostrat sempre a favor de reformar el carrer de Son Bordoi, i arreglar les deficiències que sabem tots que té, i es pot veure a les actes de l'Ajuntament. Una altra cosa és que trobem que "adoquinar" sembli massa costós, que s'ha fet sense cap planificació de tot el poble, i que considerem que es pot arreglar i reformar el carrer sense una cost tan elevat, que es podria aprofitar per fer altres inversions més prioritàries.
    4- Per aquesta raó, no vàrem votar en contra del projecte de Son Bordoi, com pareix que t'hagin malinformat, sinó que ens vàrem abstenir. Estam d'acord amb què s'arreglin els vostres problemes, però no estam d'acord amb tot el projecte pel que he explicat.

    Lamentam la vostra indignació, però sembla que es deu més a la desinformació que a les nostres accions. No obstant, respectam la vostra opinió.

    ResponElimina

Per inserir un comentari, et recomanam que a la pestanya de "Comenta com a" triïs "Nom/URL".
Posa-hi el nom que vols que hi aparegui i deixa buit URL.