9 de maig del 2012

El PSM aconsegueix que Llubí s'enllaci per la llengua

En el darrers plens el PSM ha presentat diverses mocions municipals en defensa de la llengua pròpia: mocions per exigir la retirada de la modificació de la Llei de funció pública, mocions per a l’adhesió al Moviment per la llengua, etc. Totes les mocions han estat aprovades per majoria amb els vots a favor dels grups de l’oposició i l’abstenció del PP que governa en minoria.
El passat 30 d’abril el PSM va registrar una altra moció municipal per adherir l’Ajuntament de Llubí al moviment Enllaçats per la llengua, col·locar el llaç símbol d’aquest moviment a la façana de l’Ajuntament i a altres edificis municipals i fer constar el suport institucional a la pàgina web de la plataforma.
L’ajuntament de Llubí ha col·locat, avui dimecres, el llaç a la seva façana prèviament a la celebració del Ple de dilluns dia 14 de maig.
Des del PSM celebram que les nostres propostes siguin ara compartides per l’equip de govern del PP, fins i tot que es compleixi la moció nacionalista abans que pugui ser acordada una altra vegada per majoria a l’Ajuntament.
Els regidors i regidores del PSM no sabem si això es correspon a un canvi d’opinió del PP local que fins ara, lamentablement, excusaven la seves abstencions en el seguiment del programa electoral del Sr. Bauzá. Sigui com sigui, celebram que Llubí s’enllaci per la llengua.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per inserir un comentari, et recomanam que a la pestanya de "Comenta com a" triïs "Nom/URL".
Posa-hi el nom que vols que hi aparegui i deixa buit URL.